Menu Sluiten

Huurvoorwaarden

Bedankt om de voorwaarden even door te nemen, goede afspraken maakt goede vrienden!

En bovendien staan goede afspraken garant voor een perfect georganiseerd feestje!

1. Reservatie

De reservatie is pas definitief en geldig als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen met daarin alle afspraken en info.

2. Annulatie

Kostprijs afhankelijk van wanneer de annulatie gebeurd. Klik hier voor de annulatievoorwaarden.

3.1 Betaling

Betaling door particulieren is uiterlijk bij levering.

  • 2 weken voordien via overschrijving
  • Contant bij levering

Bent u zakelijke klant en wenst u een factuur? Bezorg ons dan tijdig alle gegevens door om de factuur te kunnen maken.

3.2 Factuur

U ontvangt van ons steeds een betalingsbewijs.
Factuur nodig? Bezorg ons dan tijdig alle gegevens door om de factuur te kunnen maken. Op de facturen vermelden wij steeds de datum van de reservatie en het gehuurde artikel.
Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

4. Waarborg

Indien wij voor sommige artikelen een waarborg vragen staat dit ook op de website vermeld.

5.1 Levering en ophaling

De levering is in een grote regio GRATIS, kijk hiervoor op deze pagina. Op andere plaatsen leveren we mits een transportkost. Wenst u een springkasteel te laten leveren en ophalen buiten de gratis regio zullen wij voor u de transportkost berekenen. Neem hiervoor contact op met ons. Wanneer u een artikel huurt wordt er steeds een tijdsvenster voor levering en ophaling gevraagd. We nemen steeds nog contact op met u om een concreet uur met u af te spreken. Opgelet, kleine afwijkingen van het afgesproken uur zijn mogelijk door bv. file of onvoorziene omstandigheden.

5.1 Afhaling

Bij zelf afhalen en terugbrengen van het springkasteel ontvang je €25 korting op de weekendprijs. Wij contacteren u steeds op voorhand om een uur af te spreken voor de afhaling en teruggave van het springkasteel. Afhalen kan op volgend adres: Egide Walschaertsstraat 22A, 2800 Mechelen.
U krijgt steeds mee: het gekozen springkasteel, blower, grondzeil, verlengsnoer, veranker materiaal en transportkar. U bent zelf verantwoordelijk om al het materiaal ook terug af te geven.

6. In ontvangstname

Wanneer wij de gehuurde artikelen afleveren zullen wij u steeds vragen een werkbon af te tekenen waarmee u automatisch akkoord gaat met alle huur- en gebruiksvoorwaarden. Vastgestelde schade moet zo snel mogelijk gemeld worden zodat we kunnen uitsluiten dat het bij u is gebeurd.
Controleer het kasteel zeker ook op netheid. Indien er iets niet in orde zou zijn kunt u dit meteen aan de chauffeur melden zodat hij alsnog een oplossing kan voorzien.

7. Plaatsing

Voor plaatsing hebben we voldoende vrije doorgang nodig. Exacte doorgang staat er bij elk product bij en vermelden we nog eens bij reservatie.
– Ondergrond moet vlak zijn en vrij van scherpe of puntige voorwerpen
– Voldoende ruimte voorzien
– Stopcontact voorzien binnen de 50m, wij voorzien verlengkabels
– Blower nooit afdekken
– Springkasteel mag na opbouw niet meer verplaatst worden

8. Ondergrond

Gras is de ideale ondergrond. Maar bijna alles is mogelijk. Blower moet op een karton of van de grond kunnen staan om geen zand aan te zuigen

9. Aansprakelijkheid

De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen worden aangerekend aan de huurder. De huurder blijft verantwoordelijk tot de volgende verhuring. Prijzen volgens bestek van fabrikant voor herstelling.

Wanneer er onvoldoende vrije doorgang is, levering door het huis of levering via trappen zijn eventuele schades die hieruit kunnen ontstaan bij het manoeuvreren met het springkasteel op risico van de huurder.

10. Verantwoordelijkheid

De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens het gebruik, de op- of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, schade aan elektrische installaties. U kunt bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten, welke elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangstname tot de wederafgifte, met afstand van elk recht op verhaal lastens de verhuurder. Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen.

11. Wat bij regen of onweer?

Bij regen het springkasteel gewoon laten opstaan. Het wordt natter als je het plat laat. Enkel bij hevige wind of onweer dien je het springkasteel tijdelijk af te laten. Om ontgoochelingen te vermijden vermelden we ook hier nogmaals dat ook een overdekt springkasteel binnenin zal nat worden bij regen. De overdekking is in eerste instantie een bescherming tegen de zon.

12. Gebruik van de attracties

– Brillen, schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het luchtkasteel. Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen.
– Verboden om op de muren te klimmen of te hangen.
– Verboden te eten of te drinken op het kasteel.
– Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen.
– Een springkasteel is ontworpen voor kinderen. Permanente begeleiding dient aanwezig te zijn.
– Bij stroomverlies of drukuitval het kasteel ontruimen.
– Het is verboden om op de buitenwanden of op het dak te klimmen.
– Het gebruik van zand, water, modder en andere is verboden in het springkasteel.
– De besproken beperkingen in gebruik zijn niet limitatief opgesomd.
– Als deze regels overtreden worden, zal ene dagprijs aangerekend worden en worden ook eventuele reinigingskosten doorgerekend aan u.

13. Voorzieningen

– Voldoende vrije doorgang om het pakket tot de plaats van opstelling te krijgen. Indien er niet voldoende doorgang is of bij levering door het huis is dit op risico van de huurder. Jumperke is niet verantwoordelijk voor eventuele schade indien er niet voldoende of geen vrije doorgang is. Denk aan trappen, deuren, poortjes of levering door huis.
– Stopcontact binnen de 40m
– Stopcontact van 220V 16A en bij voorkeur 20A.
– Voldoende vrije ruimte voor het springkasteel
– Iemand ter plaatse of een opzetschema met instructies

14. Boetes die wij hopen niet te moeten aan rekenen

– Er is niemand aanwezig bij levering en er is niets afgesproken op voorhand en/of er hangen geen instructies: 50%
– Niet kunnen leveren op afgesproken tijdstip maar je wil dat ze later toch terug komen: + 50 euro
– Onvoldoende vrije doorgang om te leveren OF onvoldoende plaats om op te stellen: 50%
– Scheuren in het springkasteel zelf (bache): Volgens offerte fabrikant
– Zwarte strepen veroorzaakt door schoenen: 50 euro
– Onafwasbare kleurvlekken van confetti of aanverwanten: 300 euro
– Verloren verlengkabel: 65 euro
– De huurder blijft verantwoordelijk tot de volgende verhuring.